Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd!

Op 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden v.a. 21 mei weer verzonden.

Cathappy kattengaas logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kattengaas kopen? Kies voor Cathappy!

Ben je op zoek naar een manier om je tuin veilig en aangenaam te maken voor je lieve viervoeter? Overweeg dan om kattengaas te kopen bij Cathappy. Met ons kattengaas kun je een veilige omgeving creëren waarin je kat vrij en afgeschermd kan rondlopen. Ons systeem is zowel in maatwerk als in handige voordeelpakketten beschikbaar, zodat je direct aan de slag kunt.

Maatwerk kattengaas voor elke tuin

Bij het kiezen van kattengaas is het belangrijk dat het perfect aansluit bij je tuin (of balkon). Ons maatwerk kattengaas is verkrijgbaar in standaard breedtes van 1, 2 en 4 meter, met elke gewenste lengte. De 1 meter brede optie, in combinatie met bijbehorende beugels, wordt aanbevolen voor de meeste projecten. Het gaas is ontworpen om mee te geven wanneer je kat probeert te klimmen, waardoor het de ideale oplossing is om de tuin katvriendelijk te maken.

Kattengaas kopen? Een voordeelpakket heeft alles wat je nodig hebt

Kattengaas kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze voordeelpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om de tuin veilig te maken voor je kat. Afhankelijk van de grootte van je tuin of balkon kunt u kiezen tussen pakketten van 10 meter met 5 beugels of 20 meter met 10 beugels. Elk pakket bevat ook schroeven en tie-rips voor een eenvoudige installatie.

Installatie en Montage

Het zelf installeren van het kattengaas systeem is eenvoudig. Wij adviseren de beugels om de 2 meter te bevestigen, bij voorkeur aan de stevige palen van de schutting. Met de inbegrepen tie-rips bevestig je het gaas snel en stevig aan de beugels, waardoor een veilige omgeving voor je kat wordt gecreëerd.

Wil je de installatie toch liever uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Het Cathappy team staat graag voor je klaar en is gespecialiseerd in maatwerk.

Kies de juiste beugels voor je project

Bij het kattengaas kopen, is de keuze van de juiste beugels van belang omdat het de uitstraling bepaald. Afhankelijk van je specifieke situatie kun je kiezen tussen hoge of platte beugels. Hoge beugels, met twee hoeken van ongeveer 45°, bieden extra bescherming zonder dat ze te ver boven de schutting uitkomen. De platte variant steekt iets verder de tuin in, maar is minder zichtbaar.

Kattengaas kopen? Snel en eenvoudig bestellen

Heb je besloten dat ons kattengaas de juiste keuze is voor uw tuin? Uitstekend! Je bestelling kan doorgaans binnen 2 dagen thuis worden verwacht. Mocht je nog vragen hebben over de bezorging of installatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Neem ook eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Kattengaas kopen bij Cathappy betekent kiezen voor de veiligheid en vrijheid van je kat. Maak vandaag nog van je tuin een veilige haven voor je geliefde pluizenbol (en vergeet ons geen foto te sturen van het resultaat via info@cathappy.com!).

Deel dit artikel:

Ook interessant: