Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd!

Op 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden v.a. 21 mei weer verzonden.

Cathappy kattengaas logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe zorg je dat je kat in de tuin blijft?

Als trotse kattenbezitter wil je niets liever dan dat je harige vriend veilig en zorgeloos van het buitenleven kan genieten. In sommige gevallen kiezen baasjes ervoor om hun kat binnen te houden. Bijvoorbeeld bij raskatten, katten met een medische aandoening of wanneer je langs een drukke weg woont. Maar hoe voorkom je dat je kat over de schutting klimt en op avontuur gaat? 

Gelukkig is er een slimme oplossing: het Cathappy kattengaas systeem. In dit artikel ontdek je hoe dit systeem werkt en hoe het je kat op een katvriendelijke manier in de tuin houdt.

Het Cathappy kattengaas systeem: Onbezorgd genieten

Het Cathappy kattengaas systeem is de perfecte oplossing voor katteneigenaren die hun geliefde viervoeters graag veilig en onbezorgd in de tuin willen laten spelen. Dit systeem bestaat uit stevige metalen beugels en flexibel kunststof gaas dat ertussen wordt gespannen. De beugels met gaas kunnen rondom je tuin aan de schutting worden geplaatst. Hierdoor kunnen je katten niet langer buiten de tuin komen. Indien goed geïnstalleerd (en er geen handige opstapjes voor je kat in de tuin staan ;-)) heeft het Cathappy kattengaas systeem een effectiviteit van maar liefst 99,9%!

Wanneer kies je ervoor om je kat binnen te houden?

Er zijn verschillende situaties waarin katteneigenaren ervoor kunnen kiezen om hun kat in de tuin te houden met behulp van het Cathappy kattengaas systeem. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je in een drukke stedelijke omgeving woont met veel verkeer, waar het risico op ongelukken groot is. Ook kunnen katten met speciale behoeften, zoals raskatten met een kostbare stamboom, extra bescherming en beperkte toegang tot de buitenwereld vereisen. 

Daarnaast biedt het kattengaas systeem een uitkomst voor katten met een medische aandoening of die een genezingsproces doormaken na een operatie of blessur – waardoor ze veilig en rustig in de veilige kaders van de tuin kunnen herstellen. Voor katteneigenaren die hun huisdieren willen beschermen tegen mogelijke gevaren en tegelijkertijd willen laten genieten van het buitenleven, is het Cathappy kattengaas systeem een verstandige keuze.

Eenvoudige installatie voor katvriendelijk resultaat

De installatie van het Cathappy kattengaas systeem is eenvoudig en effectief. De beugels en het gaas kunnen los van elkaar worden besteld of als voordeelpakket, inclusief een gratis zakje tie-rips (100 stuks) om het gaas aan de beugels te bevestigen. Voor optimale ondersteuning adviseren we om ongeveer elke 2 meter gaas een beugel te plaatsen. Het systeem kan worden aangepast aan jouw tuin, met maatwerkopties in breedtes van 1 meter, 2 meter en zelfs 4 meter voor complexere projecten.

Maatwerk voor jouw tuinsituatie

Voor wie graag professioneel advies en installatie wenst, biedt Cathappy de mogelijkheid om je tuinsituatie te beoordelen aan de hand van een video en afmetingen. Stuur een e-mail naar info@zwartgroen.nl met je video en vraag, en de maatwerkexperts nemen snel contact met je op om een oplossing op maat te bieden.

Conclusie: Onbezorgd genieten voor baasjes en katten

Met het Cathappy kattengaas systeem geef je jouw katten de vrijheid om veilig en katvriendelijk in de tuin te spelen. Het systeem is gemakkelijk te installeren, past zich aan aan jouw tuinsituatie en biedt een zorgeloze manier om je katten te laten genieten van het buitenleven. Voor katteneigenaren die willen dat hun katten veilig blijven zonder concessies te doen aan hun plezier, is het Cathappy kattengaas systeem de ideale keuze.

Deel dit artikel:

Ook interessant: