Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd!

Op 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden v.a. 21 mei weer verzonden.

Cathappy kattengaas logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Betaalmethodes

iDeal

Dit is de meest voorkomende betaalmethode in Nederland. Hiermee kunt u uw bank selecteren uit het lijstje met ondersteunde banken en wordt u daarna doorgeleid naar de betalingsomgeving van het online bankieren van uw eigen bank. Na afronding van de betaling komt u dan weer terug op onze eigen webwinkel.

Creditcard

Onder de geaccepteerde creditcards vallen in ieder geval Maestro, Mastercard en VISA. Enkele andere creditcards worden ook geaccepteerd, maar wij kunnen geen garantie bieden op welke dat zijn.

PayPal

Een wereldwijd bekende digitale betaalservice. U kunt hier gratis een account aanmaken en er vervolgens mee betalen. PayPal biedt de flexibiliteit van een betaalservice en dat van een bank. U kunt het account namelijk eenvoudig koppelen aan uw eigen bankrekening of u kunt geld overmaken naar uw PayPal account en het als rekening met saldo gebruiken. PayPal biedt daarnaast ook kopersbescherming middels een gratis verzekering.

AfterPay

Hiermee kunt u kiezen voor ‘achteraf betalen’. U krijgt dan uw bestelling toegestuurd waarna u een betaalverzoek krijgt van AfterPay om de betaling af te ronden. AfterPay geeft u daar tot maximaal 14 dagen de tijd voor zodat u uw bestelling thuis kunt ontvangen en controleren voor u deze afrekent. Voor uitgebreide informatie over hoe dit werkt kunt u terecht op de website van AfterPay.

Directe bankoverschrijving

Met deze optie krijgt u de bankgegevens van MultiSafepay, welke als tussenpersoon dient. U kunt dan handmatig vanuit uw eigen bankomgeving een overboeking naar ze doen. Zij overzien dan of de betaling binnenkomt en communiceren dit dan naar ons door.

Bancontact

Een veel voorkomende betaalmethode in België. Deze betaalmethode werkt door een QR code te scannen naar de Bancontact app (bekend onder de naam “Payconiq – Mobile payments”) en de betaling daar vervolgens te doorlopen. Of, als u in bezit bent van een Bancontact pas, u kan ook uw kaartgegevens invullen en direct betalen.

GiroPay

Een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. U vult bankrekening in en logt vervolgens in met uw internetbankieren op de pagina waar u naartoe geleid wordt. Hier krijgt u dan een overzicht te zien van de te maken betaling welke u dan kunt accepteren om deze af te ronden.

*GiroPay is exclusief te gebruiken met een Duitse rekening.

SOFORT Banking

Een betaalmethode die in veel Europese landen gebruikt wordt, maar vooral populair is in Duitsland. SOFORT is onderdeel van Klarna. U komt in de betaalomgeving van SOFORT Banking terecht waar u kunt ‘inloggen’ met uw bankrekeningnummer waardoor u dan een soort directe bankoverschrijving kunt regelen.

*SOFORT is beschikbaar in België, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje & Zwitserland.

Belfius

Een betaalmethode van de Belgische overheidsbank Belfius. Als u hier voor kiest komt u in de vertrouwde betaalomgeving van Belfius terecht en kunt u kiezen voor mobiel betalen (Belfius Mobile) of met de bankpas in de kaartlezer (Belfius Direct Net).

KBC (/CBC)

De eigen betaalmethode van de Belgische bank ‘KBC Groep NV’. U komt in de betaalomgeving van KBC/CBC terecht waar de betaling op een voor u vertrouwde manier afgerond kan worden. Er is zelfs de keuze tussen direct betalen en later betalen.

Betaallink via de mail

Komt u er niet uit tijdens het afrekenen om wat voor reden dan ook, of staat uw gewenste betaalmethode er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij u een betaallink sturen via de mail. Met deze betaallink kunt u eenvoudig een directe bankoverschrijving voldoen en kunnen wij de bestelling handmatig doorvoeren in ons systeem.

Klarna

Met Klarna kunt u ervoor kiezen om achteraf betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van maximaal €300-. Voor meer informatie over het retourneren van bestellingen die geplaatst zijn via de Klarna betaalmethode wijzen we u op onze retourvoorwaarden.