Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen bezorgd!

Op 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden v.a. 21 mei weer verzonden.

Cathappy kattengaas logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij de

Cathappy familie!

Bij Cathappy begon het allemaal met een simpele gedachte: elke kat verdient een zorgeloos buitenavontuur. Of je nu een trotse eigenaar bent van een raskat, bezorgd bent over druk verkeer rondom je woning of een kat met speciale behoeften hebt, wij helpen je graag met een veilige oplossing.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het beschermen en verrijken van het leven van jouw kat. We bieden hoogwaardige kattengaasoplossingen, stalen beugels en bevestigingsmateriaal om ervoor te zorgen dat katten veilig kunnen genieten van de buitenwereld.

Bij Cathappy zijn we meer dan alleen een merk; we zijn een toegewijde familie van kattenliefhebbers die geloven dat een gelukkige kat een gelukkig thuis betekent. Sluit je aan bij de Cathappy-familie en geef jouw kat de vrijheid en bescherming die hij of zij verdient.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

missie en

VISIE

Bij Cathappy streven we ernaar katteneigenaren te helpen bij het creëren van veilige buitenruimtes waar katten zorgeloos kunnen spelen. We begrijpen de unieke behoeften van katten, of het nu gaat om bescherming tegen gevaren, diefstalpreventie of het bieden van een veilige omgeving voor katten met gezondheidsproblemen. Onze focus ligt op het leveren van betrouwbare en speelse kattengaasoplossingen, zodat katteneigenaren gemoedsrust hebben en katten volop van het buitenleven kunnen genieten. Onze ambitie is om de beste keuze te zijn voor katteneigenaren die hoogwaardige en betrouwbare producten zoeken om hun katten een ‘Cathappy’ leven te bieden.

bellen

+31 (0)228 748 123

Mailen

info@cathappy.com

Bezoekadres

Industrieweg 5

1619 BZ Andijk (NH)

Nederland

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten